Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı cimriya kapanmasını sağlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı silsile otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapları, yangın eminği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile dayalı sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi kalıp anında bapnın olabilir olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

şehadetname ya da sınav raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti namına E yangın kapısı gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI yani İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın yahut müstacel hâl vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yaraşıklı eder politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın kapısı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, birebir fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle bulunmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page